Verkoop en reparatie

Een computer verkopen kan iedereen, maar er is zoveel verkrijgbaar wat een goede keuze kan bemoeilijken. U betaalt liever niet teveel en wilt een goed systeem dat aansluit op uw wensen en behoeften. Restart Systems kan hierin altijd een passend voorstel doen, ook tegen scherpe prijzen.

Ook voor reparatie kunt u bij Restart Systems terecht. Wij repareren voornamelijk pc's en laptops maar ook de meest voorkomende modellen tablets en mobiele telefoons. Informatie over onze scherpe reparatietarieven vindt u op deze website onder het kopje tarieven.

Dataverlies? Restart Systems werkt samen met Data Recovery Nederland. Zij bieden een laagste prijsgarantie. Restart Systems kan voor u dit proces begeleiden. Zie voor meer info http://www.drn.nu of neem vrijblijvend contact met ons op.

Gelieve bij het achterlaten van de pc of laptop GEEN accessoires zoals kabels, tassen en muizen achter te laten. Alleen de oplader van de laptop. Indien de reparatie meer dan € 100,- bedraagt dan wordt er vooraf altijd contact met u opgenomen.