Algemene Voorwaarden

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Aanvullende voorwaarden / onze werkwijze

APK  / onderhoud  Een traag systeem kan diverse oorzaken hebben. Diep verborgen problemen en/of mal/-spyware kunnen na verloop van tijd terug komen. Ook is het mogelijk dat tijdens de controle blijkt dat de harde schijf beschadigde sectoren heeft. Dan heeft onderhoud weinig nut. Het eindresultaat van een APK / onderhoud is vooraf moeilijk om te bepalen. Mocht dit achteraf tegenvallen zal worden gekeken naar een passende oplossing, bijv. her-installatie. In geen van bovenstaande gevallen geldt dat de APK kosten komen te vervallen. 

WIFI  Voor WIFI geldt dat de kwaliteit en bereikbaarheid hiervan samenhangt met uiteenliggende factoren waar soms moeilijk invloed op uitgeoefend kan worden. Te denken valt aan andere wifi-netwerken of belemmeringen in de woning zoals elektronica en/of straling en eventuele verborgen obstakels in de bouw. Zo is het goed mogelijk dat Router A in huis A niet goed werkt maar dat diezelfde router wel goed in huis B werkt. Mocht na een WiFi upgrade blijken dat het resultaat onvoldoende is dan zullen we de eerder geplaatste apparatuur altijd crediteren en mogelijk vervangen door een andere oplossing. Echter, eerder gemaakte arbeidskosten komen niet te vervallen.   

Afspraak is afspraak. De tijdsduur is per afspraak moeilijk in te schatten en een werkdag bestaat uit meerdere afspraken.  Wij vragen u daarom rekening te houden met een half uur speling voor en na aanvangstijd. Indien meer dan een uur vertraagd dan wordt er altijd tijdig contact met u opgenomen. 

Canceling afspraak Indien binnen 24 uur  voor aanvang een afspraak wordt gecanceld dan kunnen er kosten in rekening worden gebracht.