Advies op maat

Snel geholpen

Lees onze reviews

Diensten

Reparatie

Computer of laptop in de knoei? Start deze niet meer op, blijft ergens ‘hangen’, een barst in het scherm of laadt de laptop niet meer op?
Een afspraak op locatie is mogelijk of afgeven kan op iedere werkdag tussen 19.00uur en 21.00uur (m.u.v. vrijdagavond).
U ontvangt vooraf altijd een prijsopgave, kleine reparaties worden direct verholpen. Wij streven er naar om na het moment van inname binnen 48 uur een oplossing te bieden, mits eventuele vervangende onderdelen snel leverbaar zijn.

Aankoop, advies en begeleiding

Een computer kopen kan bij vele (grote) winkels of op het overvolle internet. Wij selecteren er eentje die perfect aansluit op uw wensen.
Zo betaalt u nooit teveel. Wij bieden systemen aan tegen marktconforme prijzen en verzorgen vervolgens de gehele overstap
van A tot zover u wilt.

Systeembeheer, onderhoud en beveiliging

Restart Systems is de spil binnen uw organisatie. Wij verbeteren uw bedrijfsprocessen, goede (maat)software speelt hierin een cruciale rol. Hoe kan de automatisering zo geregeld worden dat ze aansluit op uw wensen en behoeften? En wat doet de toekomst?

Ook de beveiliging speelt hierin een belangrijke rol. Best slim om uw pc of laptop jaarlijks na te laten kijken in combinatie met een aanvullende virusbescherming. Meer informatie hierover, en de vele andere voordelen, kunt u vinden onder het kopje abonnementen.

“Systeembeheer, oftewel het opzetten, configureren en onderhouden van alle computer, netwerk en gerelateerde systemen binnen een organisatie. Een essentieel items binnen alle organisatie maar ook bij u thuis”

Backup, opslag en/of cloud

Tegenwoordig is het met de vele online dreigingen en ‘kapingen’ nog verstandiger om uw gegevens veilig te bewaren.
Cloudoplossingen zijn al enige tijd in opmars maar het kan ook eenvoudiger, deels geautomatiseerd, met simpelweg een USB-stickje.

Vergeet daarbij niet uw veilige bankomgeving en geef aandacht aan al die vervelende wachtwoorden die u telkens nodig heeft.
Dit scheelt een hoop gedoe. Ook Office 365 is niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Wij verzorgen de volledige migratie hiervan.

“De 3-2-1 backupregel, twee backups moeten worden opgeslagen op verschillende soorten media, en ten minste één backcup moet offsite of in de cloud geplaatst worden.”

Netwerk (camera’s) en WiFi

Een stabiel netwerk, zeker handig in het bedrijfsleven door de vele apparatuur, maar ook thuis is dit van een groot belang.
We willen overal supersnelle WiFi, een groot deel van onze tijd brengen we online door. Met de juiste metingen en goede apparatuur
zorgen wij voor een snelle verbinding! Ook voor een camerasysteem kunt u bij ons terecht. Vraag naar de mogelijkheden.

Restart Systems staat voor…

Ruime keuze

Naast onze voorkeursmerken kunnen wij vrijwel alle apparatuur leveren welke (online) verkrijgbaar is.

Bereikbaarheid

Wekelijkse planning dus altijd snel geholpen. Geen avond- en weekendtarieven.

Pre en Aftersale

Een computer verkopen kan iedereen, wij onderscheiden ons door uitmuntende pre- en aftersale

Garantie

Wij begeleiden de fabrieksgarantie en daarbuiten zorgen we altijd voor een passende oplossing

Andere Full-service gemakken van Restart Systems

Schaderapporten

Digitale bestandsarchivering

Kabelmanagement

SSD plaatsing

Inkt en papier

Hebt u schade aan uw apparatuur? Ook hiervoor bent u bij Restart Systems aan het juiste adres. Wij stellen een diagnose en daarbij kosteloos een schaderapport op. Meestal kunt u ook de diagnosekosten verhalen bij de verzekering. Indien u de schade vervolgens door ons laat repareren dan worden de diagnosekosten in mindering gebracht.

Weet u niet meer wat er op uw computer staat? Bent u in de loop der jaren het overzicht verloren omdat er telkens vele documenten bijkwamen? Een goede structuur kan daarbij helpen.

Geef aandacht aan alle kabels op uw werkplek en/of de meterkast. Dat kijkt wel zo netjes!

De harde schijf is een zwakke schakel in uw systeem. Vooraf bij laptops zien we dat deze nogal eens defect raken terwijl uw laptop verder nog prima in orde is. Een populaire oplossing is dan om de traditionele harddisk te vervangen door een snelle, schokbestendige SSD schijf. Een merkbaar verschil in snelheid en prestatie.

Ook voor inktcartridges, toners en printpapier zit u goed u bij Restart Systems. Nette prijzen en binnen 48 uur bezorgd. Een Appje is voldoende, lekker makkelijk.

Chat openen
Welkom bij de chatbox van Restart Systems, waarmee kunnen we je helpen?