Netwerk en beveiliging

Laatst nog een wifi exentender aangeschaft maar nog steeds niet het gewenste resultaat? In de winkel wordt hier vaak luchtig over gedaan: Plug and Play? "U hoeft het apparaatje alleen maar in het stopcontact te steken." In de praktijk blijkt echter dat er veel draadloze storing zijn wat resulteert in geen of een trage internetverbinding. Met de juiste metingen en goede apparatuur zorgen wij wel voor een snelle verbinding!

Digitale beveiliging is tegenwoordig van essentieel belang in onze samenleving. Banken proberen de verantwoording van het "veilig bankieren" bij hun klanten neer te leggen. Een (licht) betaald internetsecurity -pakket zorgt voor een actieve bescherming van uw systeem. Restart Systems adviseert hiervoor Panda Global Protection, een totaaloplossing voor pc, mac, tablet en mobiel. Daarbij ook gelet op een beveiligde internetverbinding en router, maar ook de updates van alle software op uw systeem dienen voldoende bijgewerkt te zijn om een veilige werkomgeving zo goed mogelijk te garanderen.

Ook camerabeveiliging wordt steeds populairder omdat er tegenwoordig voort betaalbare oplossingen bestaan welke kwalitatief goed presteren. Geen zin in kabels door uw woning of bedrijf? Draadloze beveiligingssystemen kunnen prima dienst bewijzen. Ook hier biedt Restart Systems uitkomst.